srp racing content

Trey_Naive

Пользователь
20.03.2021
451
374
^

:eek::eek::eek::eek:

DfTibFa.png

• Лайк
Реакции: Oswald_Miller

Trey_Naive

Пользователь
20.03.2021
451
374
їба в тебе кмс по керуванню автомобілем
мінус, на тематичних гоночних серверах ледве поміж середняків тримаюсь. на срп мало хто задрачує їзду, та й воно і не дивно, система гонок тут ше те гумно

• Лайк
Реакции: Oswald_Miller

SvanteSvanteson

Пользователь
05.05.2013
435
287
бо адміни срп завжди себе дуже слабко демонстрували
но эта скотина все равно устроила тут себе личный хлевозагон, все равно тут ставит рекорды, ведет записи, хронологии, и без устали хрюкает10:)

:suspiciousowl34:

• Истукан
Реакции: Trey_Naive

Victoria_Walker

Пользователь
19.03.2025
7
3
но эта скотина все равно устроила тут себе личный хлевозагон, все равно тут ставит рекорды, ведет записи, хронологии, и без устали хрюкает10:)

:suspiciousowl34:
Спасибо что оставил свой ущербный комментарий, хлевозагон тут действительно есть, ведь иначе ты бы здесь не оказался, ты должен быть благодарен автору за то что он оставил пространство для тебя

Последнее редактирование:

Trey_Naive

Пользователь
20.03.2021
451
374
Спасибо что оставил свой ущербный комментарий, хлевозагон тут действительно есть, ведь иначе ты бы здесь не оказался, ты должен быть благодарен автору за то что он оставил здесь пространство для тебя
це токсичне чудо подібної уваги точно не варте

SvanteSvanteson

Пользователь
05.05.2013
435
287
Спасибо что оставил свой ущербный комментарий, хлевозагон тут действительно есть, ведь иначе ты бы здесь не оказался, ты должен быть благодарен автору за то что он оставил пространство для тебя
це токсичне чудо подібної уваги точно не варте
зашивайтесь
почему не продублировано на господарской мове?

А ось мій персональний рекорд на DirtBike :)
Дароу, дуже классно проїхав, я навіть кайфував очима з твоєї майстерності, але якщо би ти в цій гонці попався з автором цієї темки, він би абсолютно точно звинуватив тебе в якихось читах)
В нього дефолт такий, якщо він програвав комусь, значить переможець був з читами, бо він звичайно ж, нікому не може програти)

Oswald_Miller

Пользователь
22.11.2024
3
2
Дароу, дуже классно проїхав, я навіть кайфував очима з твоєї майстерності, але якщо би ти в цій гонці попався з автором цієї темки, він би абсолютно точно звинуватив тебе в якихось читах)
В нього дефолт такий, якщо він програвав комусь, значить переможець був з читами, бо він звичайно ж, нікому не може програти)
Райдер дійсно проїхав відмінно, але з чого така негативна оцінка автора, хіба він не підтверджував свої звинувачення?

• Лайк
Райдер дійсно проїхав відмінно, але з чого така негативна оцінка автора, хіба він не підтверджував свої звинувачення?
Тому що мені доводилося натикатися на нього, коли я робив квест, з двох чи трьох акків, в декотрих випадках удача посміхалася мені, я не мав на меті виграти, просто він постійно там, навіть коли я програвав, він писав мені, що я з сх чи клєо нітро стовідсотково граю, лол)
Ще й не просто писав, але намагався хуєсосити українською, коли я відповідав йому російською, клоун)

Oswald_Miller

Пользователь
22.11.2024
3
2
Тому що мені доводилося натикатися на нього, коли я робив квест, з двох чи трьох акків, в декотрих випадках удача посміхалася мені, я не мав на меті виграти, просто він постійно там, навіть коли я програвав, він писав мені, що я з сх чи клєо нітро стовідсотково граю, лол)
Ще й не просто писав, але намагався хуєсосити українською, коли я відповідав йому російською, клоун)
Мені здається, ти просто зводиш усе до результату гонки. Він же дивиться не на те, хто його обігнав, а на те, як людина це зробила, проходження поворотів, втрата швидкості, вихід на пряму, подальший розгін. Якщо людина обігнала його технічно грамотно, він це визнає. Тим більше сам автор регулярно займає перші місця й добре розуміє рівень їзди. Тому справа не в тому, що "його не повинні обганяти", а в невідповідності результату самій їзді, якщо людина помітно поступається в техніці, припускається помилок, але при цьому без якихось помилок з боку інших раптом показує результат кращий за них, звісно, це може викликати питання

• Лайк

Trey_Naive

Пользователь
20.03.2021
451
374
А ось мій персональний рекорд на DirtBike :)
GvZCYmv.png

олд бат голд!

пора відзняти актуальну версію, wheel to wheel конкуренцію на цьому треку не обіцяю, проте і відставати на 8 чекпоінтів намірів не маю! Ентоні, до речі, дуже любить цей трек

• Сердце
Реакции: Rider_Blade

Trey_Naive

Пользователь
20.03.2021
451
374
але якщо би ти в цій гонці попався з автором цієї темки, він би абсолютно точно звинуватив тебе в якихось читах)
привіт, ми з Rider_Blade багато разів перетинались на гонках і в багатьох заїздах він фінішував попереду, проте жодного разу не звинувачували у використанні чітів один одного

нагадай, будь ласка, як давно це було і напиши нікнейми своїх двох чи трьох акків, з яких ти тоді робив квест, буду вдячний

• Сердце
Реакции: Rider_Blade

Rider_Blade

Пользователь
09.09.2012
717
673
29
Ukraine
www.adrenalinex.co.uk
Основной сервер
Legacy
Ось з автором цієї теми ми їдемо 1 в 1, подивись це відео :) олдскулл трасса доречі :)

• Бомба

Trey_Naive

Пользователь
20.03.2021
451
374
Ось з автором цієї теми ми їдемо 1 в 1, подивись це відео :) олдскулл трасса доречі :)

класний олдовий трек, дуже простий і водночас ідеальний, щоб навчитись, як розподіляти швидкість машини в повороті взагалі без використання гальм

в той час для гонок в аеро лс надавав перевагу їздити з 60 fps. це давало на пісічку меншу швидкість на прямих, тобто якщо приблизно прикинути, то на 90-100 fps максималка фенікса по шкалі српшного спідометра десь в районі 95,6 km/h, а на залочених 60 fps ~ 95.2 km/h. на српшному спідометрі відмінності цієї звичайно не побачиш + в динаміці цю різницю помічаєш лише в зарубі з сильним суперником за кожен сантиметр треку, особливо на нешвидких машинах, де можна було проїхати всю дистанцію із затиснутою кнопкою W, як хастлер, дюна, флеш, клуб, карт ванючий. також при 60 і нижче fps - фізика машини більше схильна до заносів ніж при 90-100 fps, тому на таких машинах як фенікс, єурус і, особливо, супер-гт, кожен поворот при 60 fps - це була реальна боротьба з автомобілем

зате що при 60 fps для мене було комфортнішим - це трошки краща плавність інерції машини в повороті при скиданні газу, особливо це стосувалось швидких машин як інфа, булка, турік, навіть джестер та елегія.

ось таке старе відео за нашої спільної участі нарив, афігєнно було без дурного ліміту в 10 людей: приходять 30 бажаючих і всі спокійно беруть участь