нижче лінк на тему зі скаргою. буду дуже здивованим, якщо адміни не включать режим сліпих кошенят і не видадуть вердикт на зразок "лаги баги рассінхрон"
мінус, на тематичних гоночних серверах ледве поміж середняків тримаюсь. на срп мало хто задрачує їзду, та й воно і не дивно, система гонок тут ше те гумноїба в тебе кмс по керуванню автомобілем
но эта скотина все равно устроила тут себе личный хлевозагон, все равно тут ставит рекорды, ведет записи, хронологии, и без устали хрюкаетбо адміни срп завжди себе дуже слабко демонстрували

Спасибо что оставил свой ущербный комментарий, хлевозагон тут действительно есть, ведь иначе ты бы здесь не оказался, ты должен быть благодарен автору за то что он оставил пространство для тебяно эта скотина все равно устроила тут себе личный хлевозагон, все равно тут ставит рекорды, ведет записи, хронологии, и без устали хрюкает
![]()
це токсичне чудо подібної уваги точно не вартеСпасибо что оставил свой ущербный комментарий, хлевозагон тут действительно есть, ведь иначе ты бы здесь не оказался, ты должен быть благодарен автору за то что он оставил здесь пространство для тебя
Спасибо что оставил свой ущербный комментарий, хлевозагон тут действительно есть, ведь иначе ты бы здесь не оказался, ты должен быть благодарен автору за то что он оставил пространство для тебя
зашивайтесьце токсичне чудо подібної уваги точно не варте
Дароу, дуже классно проїхав, я навіть кайфував очима з твоєї майстерності, але якщо би ти в цій гонці попався з автором цієї темки, він би абсолютно точно звинуватив тебе в якихось читах)А ось мій персональний рекорд на DirtBike :)
Райдер дійсно проїхав відмінно, але з чого така негативна оцінка автора, хіба він не підтверджував свої звинувачення?Дароу, дуже классно проїхав, я навіть кайфував очима з твоєї майстерності, але якщо би ти в цій гонці попався з автором цієї темки, він би абсолютно точно звинуватив тебе в якихось читах)
В нього дефолт такий, якщо він програвав комусь, значить переможець був з читами, бо він звичайно ж, нікому не може програти)
Тому що мені доводилося натикатися на нього, коли я робив квест, з двох чи трьох акків, в декотрих випадках удача посміхалася мені, я не мав на меті виграти, просто він постійно там, навіть коли я програвав, він писав мені, що я з сх чи клєо нітро стовідсотково граю, лол)Райдер дійсно проїхав відмінно, але з чого така негативна оцінка автора, хіба він не підтверджував свої звинувачення?
Мені здається, ти просто зводиш усе до результату гонки. Він же дивиться не на те, хто його обігнав, а на те, як людина це зробила, проходження поворотів, втрата швидкості, вихід на пряму, подальший розгін. Якщо людина обігнала його технічно грамотно, він це визнає. Тим більше сам автор регулярно займає перші місця й добре розуміє рівень їзди. Тому справа не в тому, що "його не повинні обганяти", а в невідповідності результату самій їзді, якщо людина помітно поступається в техніці, припускається помилок, але при цьому без якихось помилок з боку інших раптом показує результат кращий за них, звісно, це може викликати питанняТому що мені доводилося натикатися на нього, коли я робив квест, з двох чи трьох акків, в декотрих випадках удача посміхалася мені, я не мав на меті виграти, просто він постійно там, навіть коли я програвав, він писав мені, що я з сх чи клєо нітро стовідсотково граю, лол)
Ще й не просто писав, але намагався хуєсосити українською, коли я відповідав йому російською, клоун)
А ось мій персональний рекорд на DirtBike :)
привіт, ми з Rider_Blade багато разів перетинались на гонках і в багатьох заїздах він фінішував попереду, проте жодного разу не звинувачували у використанні чітів один одногоале якщо би ти в цій гонці попався з автором цієї темки, він би абсолютно точно звинуватив тебе в якихось читах)
нагадай, будь ласка, як давно це було і напиши нікнейми своїх двох чи трьох акків, з яких ти тоді робив квест, буду вдячнийТому що мені доводилося натикатися на нього, коли я робив квест, з двох чи трьох акків, в декотрих випадках удача посміхалася мені, я не мав на меті виграти, просто він постійно там, навіть коли я програвав, він писав мені, що я з сх чи клєо нітро стовідсотково граю, лол)
Ось з автором цієї теми ми їдемо 1 в 1, подивись це відео :) олдскулл трасса доречі :)Дароу, дуже классно проїхав, я навіть кайфував очима з твоєї майстерності, але якщо би ти в цій гонці попався з автором цієї темки, він би абсолютно точно звинуватив тебе в якихось читах)
В нього дефолт такий, якщо він програвав комусь, значить переможець був з читами, бо він звичайно ж, нікому не може програти)
класний олдовий трек, дуже простий і водночас ідеальний, щоб навчитись, як розподіляти швидкість машини в повороті взагалі без використання гальмОсь з автором цієї теми ми їдемо 1 в 1, подивись це відео :) олдскулл трасса доречі :)